Samhälls

Igår så tog jag bussen hem kring 8 och när jag kom fram så kom Patriks låtsas mamma och skjutsa hem mig så jag slapp vänta på bussen i en timme.
När jag kom hem så fikade jag med mamma och bara pratade om allt, vikte in kläder som mamma hade tvättat och hjälpte hon att städa lite i kontoret. Jag la mig kring 12 och skrev med älskling ett tag och sen försökte jag sova litegrann. 
Hade egentligen sovmorgon till 09.05 men vaknade kring 6 och kunde inte somna om så jag fixade mig och tog den tidiga bussen. Dålig uppdatering

Har inte varit så bra på att blogga, men mitt internet har varit helt kass också har jag varit med hjärtat typ hela jullovet. Iallafall så är jag hos han och vi igår så for vi till Jocke kring 8 tiden och var med han och Hanna till 12 typ, sen så for vi hem och såg på film och bara myste. Vaknade kring 1-2 tiden idag och vi har inte gjort så mycket fram tills nu. Ikväll så ska Hanna och Jocke komma så vi ska ha filmkväll så älskling plockade bort lite saker från soffan så alla ryms också ladda han ner en film som vi ska se.