Trött och sliten

Igår så kom älskling till mig, vi köpte godis, dricka och bara myste, vi somnade kring 6 tiden och vaknade halv 3. Vi for med David så han fick åka skridskor, skulle jag egentligen också göra men mina fötter klarade inte av det så vi kollade bara när han åkte. 
Just nu så ligger vi bara och degar, kanske ska träffa Lisa och Rille en snabbis när dom har sett klart någon film. Skridskor

Mamma väckte mig halv 3 men låg och dekade typ en halvtimme och sen klev jag upp för att äta nå, sen så gick jag och David för att kolla om det var fin is så vi kunde åka skridskor. När vi kom hem så klädde vi alla ungarna och sen for vi, fast det var bara jag, David och Patrik som åkte men det var ändå roligt när jag inte har åkt på flera år. 
Juste nu så ligger jag och tjockar mig och skriver med älskling och hoppas på att tiden går snabbare! Saknar dig

I onsdags så for jag till älskling spontant på kvällen så har sovit där till idag. Igår så for vi in till stan så jag fick köpa lite kläder också fick han sin julklapp av mig. Iallafall så tog jag en buss hem kring 2 och sen när jag kom fram så for jag och mamma på systemet, apoteket, ica och gårdings så jag fick lite nytt smink som verkligen behövdes! Just nu så ligger jag och ser på nån film med ljus och skriver med älskling som kommer imorgon 👌

När jag vaknar så ska jag fixa mig och sen så får vi se hur det blir, skulle kanske följa med Lisa, Rille och Moa till luleå och käka.